JouwImmo is de onafhankelijke Belgische immo website die particulieren toelaat om hun woning, appartement of bouwgrond te verkopen of te verhuren, zonder tussenkomst van een makelaar.

Je woning zelf verkopen of verhuren, zonder tussenkomst van een makelaar

Wij hebben niets tegen makelaars of immokantoren. Maar wij bieden met dit platform voor immozoekertjes wel een professionele en veilige plek voor particulieren die hun woning zelf willen verhuren of verkopen.

Het team achter JouwImmo heeft een toonaangevende ervaring met digitale marketing en met het optimaliseren van webpagina’s voor Google. Dit zorgt er voor dat alle geplaatste zoekertjes profiteren van een uitzonderlijke zichtbaarheid op het internet.

Wat ons anders maakt dan andere immo websites, is dat we er alles aan doen om de huizen en appartementen die te koop aangeboden worden, zo zuiver mogelijk weergeven. Zonder storende advertenties en banners. Zo kunnen potentiële kopers en huurders zich volledig concentreren op de woning waar hun interesse naar uitgaat en worden ze niet afgeleid door irrelevante (en vaak irritante) advertenties.

Woningen bij Jouw Immo zijn maximaal zichtbaar op Google

Ook gaan we er prat op dat de woningen een maximale zichtbaarheid hebben in de natuurlijke zoekresultaten in Google. Op die manier vinden verkopers en potentiële kopers elkaar zonder dure advertentiekosten.

Wil je zelf een gratis zoekertje plaatsen als particuliere verkoper of verhuurder? Dat kan via de link: Plaats een gratis zoekertje